Restaurantul Pui pe Jar inaugurează, pe data de 15 mai, o nouă locație în orașul Constanța, respectiv pe Baba Novac nr. 74, de unde iubitorii de grill vor putea cumpăra celebrul pui întreg, mici, coaste, pulpe și alte preparate pe jar delicioase.
Probabil că nu există constănțean care să nu fi auzit de Pui pe Jar, însă pentru toți cei care savurează produsele sale delicioase, vom spune POVESTEA PUIULUI, care a început în 2016, cu un punct de lucru în zona Brotăcei, a continuat cu încă unul pe Oborului și va ajunge să numere în curând patru restaurante cu preparate gustoase și mult iubite de localnici. Și nu numai. Pe lângă ”Puiul” de pe Baba Novac, în câteva zile urmează deschiderea unei alte noi locații, în Km 4-5, pe strada Liliacului, nr. 2B. Toate ingredientele folosite la Pui pe Jar sunt de înaltă calitate, majoritatea de la producători locali, proaspete, necongelate, de la cartofi până la pui. Turtele, făcute pe loc după rețeta bunicilor, gogoșile cu coajă de portocală și salamul de biscuiți nu se lasă nici ele mai prejos decât puiul pe jar.
”Puiul a luat naștere, la fel ca toate afacerile, dintr-o idee în care am crezut, o idee ce mi se potrivea, și cu multă muncă, foarte multă muncă, am transformat-o în ceea ce este astăzi. Sper, un produs care place multora. Și sper asta pentru că Pui pe Jar înseamnă mâncarea copilăriei mele, a familiei mele, a rudelor mele. Înseamnă mâncarea pe care o împarți cu familia. Mâncarea este extrem de importantă pentru fiecare individ în parte, iar mâncarea bună este cea care unește oamenii în jurul mesei. Nu poți mânca un pui singur. Trebuie să-l împarți”, a mărturisit, cu zâmbetul pe buze Liliana Diaconu, administratorul lanțului de restaurante Pui pe Jar.